Individueel maatwerktraject : Body, Mind & Soul.

1 op 1 voeding advies persoonlijk individueel

Aandacht voor jou

Jij zit al een tijdje niet zo lekker in je vel en hebt besloten dat nu de tijd is om daar iets aan te doen. Je komt precies op het juiste moment!

Vanuit mijn jarenlange ervaring en expertise ga ik graag met jou samen aan de slag. Ik deel vanuit een holistische visie mijn kennis met jou! Alle kennis die ik heb opgedaan heb ik samengebundeld in een verrassend pakket. Denk aan een combinatie van Fitness/ Personal Trainer, Core Stability al mijn ins & outs als Yoga teacher, spiritualiteit, innerlijke kind werk, trauma release, voeding en ondersteuning van voedings supplementen als sexualiteit voor de vrouw, de sensuele vrouw.

Body, Mind & Soul Ik bied je een individueel maatwerktraject aan: Body, Mind & Soul. Dit traject sluit precies aan op jouw doelen, wensen en bij wie jij bent en bij wie je wilt zijn.

Je kunt kiezen uit 2 verschillende pakketten: Body, Mind & Soul A en B.

- Body, Mind & Soul A: We zien elkaar wekelijks live in sessies van 50 minuten voor de duur van 3 maanden. Investering in jezelf € 660,-.

- Body, Mind & Soul B: Tijdens dit traject gaan we zowel live als online samen met elkaar aan de slag voor de duur van 3 maanden. Investering in jezelf € 444,-.

Wil je niet meer wachten? Wil je het liefst meteen aan de slag? Meld je dan gauw aan om jouw eerste stap te zetten.

Ik werk 1 op 1, maar als jij liever samen resultaten wilt bereiken met je zus, partner of lievelingsoom, dan kan dat natuurlijk ook.

Profiteren van: Individueel maatwerktraject : Body, Mind & Soul. ?

Bedrijf : Cens Yoga, Massage & Reiki
Contactpersoon : Mevr. L. Leijendeckers
Telefoonnummer : 06-18516360
E-mail adres : info@censstudio.nl
Geldig tot : 16-8-2022

Reageren op deze aanbieding in Roermond

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw bericht

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :