Access bij Edith in Roermond

Alternatieve en holistische gezondheidsdienst

Over Access bij Edith

Access bij Edith valt onder de rubriek paramedisch centrum in Roermond.

Mevr. Edith Theunissen is de drijvende kracht achter Access bij Edith. Is een praktijk voor alternatieve en holistische gezondheid. In mijn praktijk is iedereen welkom zoals je bent.

Hoe voel je je?Hoe sta jij in je leven momenteel?Sta jij in jouw kracht? Heb je behoefte aan een luisterend oor en een energetische behandeling compleet op jou afgestemd? Wat voor prachtige inzichten en shifts gun jij jezelf? Voel je welkom in mijn praktijk

Wil jij terug naar wie je van oorsprong bent? En wist jij dat Access Bars jou daarbij kan helpen? Wat zou het fijn zijn als jij met de Access tools aan de slag kunt en daardoor weer steeds dichter bij jezelf kunt komen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de FaceBookpagina van Access bij Edith. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Access bij Edith uit de rubriek paramedisch centrum uit Roermond is gevestigd aan de Godsweerdersingel 52 in Roermond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54763034.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Access bij Edith zijn o.a. :