easyslim.nu Sittard in Sittard

Afslanken was nog nooit zo leuk en easy! Ons apparaat helpt je slanker én strakker te worden!

Over easyslim.nu Sittard

easyslim.nu Sittard valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Roermond.

U wilt op een veilige en effectieve manier afvallen en centimeters verliezen? Dan bent u bij Easyslim.nu aan het juiste adres. Simpel, snel, slank!

Wanneer u bij Easyslim.nu komt, zal er eerst een intake gesprek plaats vinden. Tijdens dit gesprek zal er met u besproken worden wat uw doel is en in welk tempo u dit doel wilt behalen. Na dit gesprek ondergaat u een eerste behandeling met het apparaat van Easyslim.nu (proefbehandeling).

De behandeling:

Voor de behandeling zal er een meting plaats vinden en na de behandeling weer, het doel hiervan is u aan te tonen dat dit apparaat werkt. U zal tijdens de behandeling op een massagebank liggen (in ondergoed en eventueel shirt en sokken). De platen zullen dan aangesloten worden op een aantal plaatsen (heupen, buik, benen en billen). Daarna krijgt u een dekentje over u heen.

Het apparaat zal ingesteld worden op een hoogte die voor u prettig is. U kunt ondertussen relaxen, wat drinken of een boekje lezen. U zal na ongeveer 40 minuten klaar zijn.

Het apparaat van Easyslim.nu helpt u om slanker en strakker te worden.

Heeft u een vraag aan Easyslim.nu? Neemt u dan contact op. U kunt voor meer informatie ook de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

easyslim.nu Sittard uit de rubriek gezondheidscentrum uit Roermond is gevestigd aan de Kerkstraat 69 in Sittard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39131142.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij easyslim.nu Sittard zijn o.a. :