Faunatec Plaagdier Management in Venlo

Faunatec Plaagdier Management | Ongediertebestrijding, advisering en wering

Over Faunatec Plaagdier Management

Faunatec Plaagdier Management valt onder de rubriek ongediertebestrijding in Roermond.

Voor advies, wering en bestrijding van al uw ongedierte.

Plaagdieren zijn te verdelen in een aantal groepen zoals knaagdieren (muizen en ratten), vliegende insecten (o.a. vliegen en wespen), kruipende insecten (o.a. kakkerlakken, mieren, papiervisjes en zilvervisjes), voorraad aantasters (o.a. kevers) en hout aantasters (o.a. huisboktor en houtwormkever).

Plaagdier management (ongediertebestrijding) is meer dan alleen het bestrijden van bovengenoemde plaagdieren. In ons vak verstaan we onder Plaagdier Management; Het voorkomen en weren van plaagdieren en indien nodig overgaan tot een bestrijdingsactie.

Het voorkomen en weren vindt plaats door een goed advies door een professionele plaagdier bestrijder, met de juiste vakkennis. Het bestrijden dient ook te gebeuren met de juiste, wettelijk toegestane middelen in de juiste hoeveelheid. Het beperken van schade aan het milieu, mens, dier en eigendommen is van groot belang.

Advies over ongediertebestrijding op voorhand is van groot belang indien u aan het overwegen bent over een nieuw bedrijfspand of verbouw van uw huidige bedrijfspand.

Wij kunnen u op voorhand voorzien van een professioneel advies betreffende de wering van plaagdieren. U kunt dan zorgen dat uw pand preventief muisdicht is. Dan wordt overlast en worden bestrijdingsacties tot een minimum beperkt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Faunatec Plaagdier Management uit de rubriek ongediertebestrijding uit Roermond is gevestigd aan de Turfstraat 21 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20438010.

Diensten en producten voor ongediertebestrijding

Trefwoorden die horen bij Faunatec Plaagdier Management zijn o.a. :