Gio's Kidzstore in Venlo

Gio's Kidzstore: Tweedehands baby- en kinderkleding.

Over Gio's Kidzstore

Gio's Kidzstore valt onder de rubriek webshop in Roermond.

Zoekt u een webwinkel die tweedehands baby- en kinderkleren voor jongens en meisjes verkoopt? Dan bent u bij Gio's Kidzstore aan het juiste adres. De kleding is van maatje 50 tot en met maat 176.

De kleding is stoer, schattig en betaalbaar. U kunt in de webshop een keuze maken uit baby kleertjes, kleding voor jongens, kleding voor meisjes en speelgoed.

Weet u niet goed welke maat u moet hebben? In de webwinkel staat de kleding ingedeeld zoals die door de fabrikant zijn aangegeven. Wanneer de maat niet goed overheen komt, dan zal dit zoveel mogelijk vermeld worden. U ziet dan staan dat de maat groter of kleiner valt dan is aangegeven.

Ziekte van Trevor:

Gio's Kidzstore steunt kinderen met de ziekte van Trevor. Wanneer u een bestelling plaatst, zal 10% van het totale bedrag naar een speciale bankrekening gaan.

U kunt de webwinkel bekijken voor het aanbod. Gemakkelijk en snel online bestellen. Heeft u een vraag aan Gio's Kidzstore? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gio's Kidzstore uit de rubriek webshop uit Roermond is gevestigd aan de Drie Decembersingel 259 in Venlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38409990.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Gio's Kidzstore zijn o.a. :

Nieuws van Gio's Kidzstore in Venlo

Nieuw bij gioskidzstore

Nieuw bij gioskidzstore

Nieuw toegevoegd aan onze collectie