Het Verfpötje in Neer

Het Verfpötje: Uw huisschilder voor uw eigen woonwensen!

Over Het Verfpötje

Het Verfpötje valt onder de rubriek schilder uit Roermond.

Al meer dan 20 jaar heeft Het Verfpötje ervaring als onderhoudsschilder. Het Verfpötje staat voor kwalitatief schilderwerk en alle werkzaamheden worden op een veilige en verantwoorde manier uitgevoerd. Duidelijk en aantoonbaar vakmanschap, dat is Het Verfpötje aan kan bieden!

Het Verfpötje kan diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Hieronder ziet u een overzicht van deze werkzaamheden:

- Buitengevel: Het Verfpötje kan uw buitengevel voorzien van 'schoon' metselwerk. Dit doet Het Verfpötje door uw gevel te impregneren.

- Glaswerken: Het Verfpötje kan kraakheldere glaswerken aanbieden. Ook voor het benodigde klein onderhoud en eventueel renovatie werk kunt u hier terecht.

- Buiten schilderwerken: U wilt dat uw huis of kantoorpand de beste uitstraling heeft? Kiest u dan voor het buiten schilderwerk van Het Verfpötje.

- Binnen schilderwerken: Het Verfpötje kan u advies op maat aanbieden. Een goede en professionele uitstraling van het schilderwerk.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Het Verfpötje? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Verfpötje uit de rubriek schilder uit Roermond is gevestigd aan de Winterstraat 55 in Neer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48178437.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij Het Verfpötje zijn o.a. :