IntomeIsee in Heeze

Support bij het vinden van jouw eigen weg

Over IntomeIsee

IntomeIsee valt onder de rubriek coaching in Roermond.

"Into me I see" (IntomeIsee) begeleidt de transformatie van heling tot zelfverwerkelijking. Reisbegeleiding door de verschillende lagen heen.

Mijn eigen transformatie is de drijfveer en passie om anderen daar ook in te begeleiden. Ik kan anderen daar brengen waar ik zelf ook ben in mijn ontwikkeling. Geven vanuit een hart dat overstroomt is mijn intentie en een grote bron van vreugde.

Mijn werk is wie ik ben. Het is mijn levenswerk om de mensheid en de aarde te dienen in de transitie die momenteel bezig is. Naar een nieuwe wereld van delen van materie, natuurbewustzijn, vrede en overvloed voor iedereen.

Ik werk vanuit verbinding. Een opening van ziel tot ziel, van zelf tot zelf, brengt de herinnering terug van wie we zijn en leidt tot waarachtig leven. Liefde realiteit laten worden.

Iedereen heeft een zelf helend vermogen en een zelf reflecterend vermogen. Ergens zit het in ons en kan meer zichtbaar en werkbaar gemaakt worden waardoor je het gaat ervaren.

Daarom is op 21-12-2012 IntomeIsee opgericht. Een vruchtbare plek voor persoonlijke transformatie.

Je kunt bij mij terecht voor: - Traject Transformatie Begeleiding - Quantum Human Design - Lezingen

Meer verbinding met jezelf. Helen van het verleden. Meer eigenwaarde en zelf liefde ervaren. Geef jezelf dit mooie cadeau met de Transformatie Begeleiding van IntomeIsee. Voor meer informatie zie je mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

IntomeIsee uit de rubriek coaching uit Roermond is gevestigd aan de Strabrecht 2 in Heeze. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53663173.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij IntomeIsee zijn o.a. :