Ostara Praktijk voor Spirituele bewustwording en Heelwording in Maasbracht

Ostara Praktijk voor spirituele bewustwording en heelwording | Ieder mens is anders, maar één ding hebben we gemeen: we willen graag een gelukkig en tevreden leven leiden.

Over Ostara Praktijk voor Spirituele bewustwording en Heelwording

Ostara Praktijk voor Spirituele bewustwording en Heelwording valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Roermond.

Ostara Praktijk voor spirituele bewustwording en heelwording is de praktijk van Gerdie.

Hier kan je terecht voor allerlei soorten Healing-Consulten, Kristalmeditaties en Circle of Awareness, en een klein aanbod ondersteunende middelen.

Gerdie is sinds 2009 werkzaam in haar praktijk, waar zij met veel enthousiasme al honderden mensen heeft mogen begeleiden en ondersteunen in hun persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.

Gerdie heeft voor de naam 'Ostara' gekozen omdat deze verwijst naar de Germaanse godin van het stralende licht dat vanuit het Oosten komt en de lente meebrengt.

Een nieuw begin! Zij staat voor de levenskracht. De kracht die ervoor zorgt dat jij kunt worden wie je in essentie bent. Je wordt je bewust van je ware natuur, wat je hier, in dit leven op aarde komt leren en komt brengen. Gerdie heeft dit ''licht'' aan den lijve mogen ervaren. Ook zij kende de nodige moeilijkheden op haar levenspad. Maar door de weg van Spirituele bewustwording is zij steeds meer thuisgekomen bij haarzelf. Dat voelt als een groot geschenk. Een geschenk dat zij iedereen gunt!

Als jij dit pad wilt lopen, dan loopt Gerdie graag een stukje met je mee.

De verschillende consult vormen bij Ostara Praktijk voor spirituele bewustwording en heelwording zijn onder andere:

- Reading-Healing consult

- Kristal-Chakra-Legging

- Innerspeak

- Soundhealing en Kristallen

- Metamorfose Massage

In de maandelijkse groepsactiviteiten krijg je de mogelijkheid om te ervaren wat kristallen voor je kunnen betekenen, evenals een avond vol inzichten en healing. (Kristalmeditatie en Circle of Awareness)

Daarnaast zijn bij Ostara Praktijk voor spirituele bewustwording en heelwording ondersteunende middelen verkrijgbaar zoals:

- Healing arts sprays

- Aura en huisspray en aura beschermingsbuisje (Elohim centre)

- Bach bloesem remedies

- Raj Sat Prem Wierook

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ostara Praktijk voor Spirituele bewustwording en Heelwording uit de rubriek gezondheidscentrum uit Roermond is gevestigd aan de Molenweg 64 in Maasbracht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0475-464946.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Ostara Praktijk voor Spirituele bewustwording en Heelwording zijn o.a. :