't Höfke Keuken- en Interieurbouw in Vlodrop

't Hofke Keuken- en Interieurbouw: Interieurs voor de particuliere als de zakelijke markt.

Over 't Höfke Keuken- en Interieurbouw

't Höfke Keuken- en Interieurbouw valt onder de rubriek interieurbouw uit Roermond.

Het gezicht achter 't Hofke Keuken- en Interieurbouw is Paul Wolters. Paul is een ervaren interieurbouwer en allround timmerman en hij is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en inbouwen van inloopkasten, schuifdeuren, maatwerk keukens en badkamer meubels.

Paul kan u laten zien wat de mogelijkheden zijn en hij kan u advies geven over het ontwerp, de inrichting en materialen. Ook wanneer u nog geen ontwerp klaar heeft liggen. Paul beschikt over een eigen timmermanswerkplaats voor kleine en grote projecten.

't Höfke Keuken- en Interieurbouw biedt vakmanschap in keukens en interieurbouw aan. In zijn werkplaats bouwt Paul de keuken of het meubel zo ver mogelijk af. Daarna zal alles bij u thuis ingebouwd worden. Paul zorgt altijd dat hij uw huis netjes en schoon achter laat, zonder rommel achter te laten. Tevens zal er gezorgd worden dat alles werkt en soepel opent en sluit.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan 't Hofke Keuken- en Interieurbouw? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

't Höfke Keuken- en Interieurbouw uit de rubriek interieurbouw uit Roermond is gevestigd aan de Etsberg 18 in Vlodrop. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10465296.

Diensten en producten voor interieurbouw

Trefwoorden die horen bij 't Höfke Keuken- en Interieurbouw zijn o.a. :