Infoceutical - informatie in water

Infoceutical, wat kunnen ze voor je doen.

Infoceutical - informatie in water

Hierbij wil ik wat dieper in te gaan op de druppels (infoceuticals) die je meekrijgt als je een NesScan hebt gedaan.

Infoceutical zijn de druppels die het werk doen tussen de sessies in. Eerst heb je de scan en de uitleg van de scan die al veranderingen teweeg kunnen brengen. Daarna heb je de behandeling met de MiHealth die geblokkeerde banen helpen weer door te stromen. Maar je wilt ook graag dat de veranderingen blijvend zijn. Daarom neem je de infoceuticals.

Wat doen de Infoceuticals precies? De energie van het lichaam wordt gestuurd door informatie en dit beïnvloed de gezondheid. Als deze informatie wordt verstoord of geblokkeerd kunnen ze de hoofdoorzaak zijn van gezondheidsproblemen. Infoceuticals kunnen de informatie, die verstoord is, helpen corrigeren zodat het zelfhelende vermogen van het lichaam zijn werk weer kan doen.

Wanneer de informatie in het lichaam wordt gebracht, wordt deze vervolgens rechtstreeks naar de cellen verzonden omdat het water zoveel op plasma lijkt. Elke Infoceutical bevat kwantuminformatie die specifiek is voor het deel van het menselijk lichaamsveld dat moet worden gecorrigeerd. Hier zit meer dan 35 jaar intensief testen en onderzoek achter. Dit maakt Infoceuticals een ongelooflijk krachtige manier om uw gezondheid te ondersteunen, of het nu gaat om energie, uw lever, spijsvertering, stemming of tientallen andere gebieden van uw gezondheid. Mocht je hier meer over willen weten heb ik een nog uitgebreider artikel wat ik je kan doorsturen.

Natuurlijk kun je ook een afspraak maken om het zelf te ervaren wat het doet.

Geplaatst op zondag 17 april 2022.

Over Praktijk-Balans

Dit bericht is geschreven door Praktijk-Balans. Het bedrijf valt onder coaching uit Roermond. Trefwoorden van Praktijk-Balans uit Venlo-Blerick : balans coach, coach, nei methode, nes health methode, meer vreugde willen, meditatie, mediteren, begeleid mediteren, gezondheid, nes, vitaliteit, balans, NEI.

Lees meer over Praktijk-Balans.